Bakkerij

Dagelijks verse producten, met alleen de allerbeste ingrediënten..


Het begon allemaal in 1982. Dirk en Christine, zelf dochter van een bakker, nemen een bakkerij in Deurne (Antwerpen) over en vernieuwen meteen de winkel.


Brood was altijd het belangrijkste in de bakkerij, maar ook koffiekoeken, drooggebak en vooral ook worstenbrood hoorde bij het assortiment van Bakkerij Slootmaeckers. Maar de passie voor lekker brood groeide en zo ook de keuze aan broodsoorten. Bakkerij Slootmaeckers werd een begrip in en rond Antwerpen.


Ondertussen werden Mieke en Silke geboren en groeiden op in Westerlo, waar Dirk en Christine wonen, en in de bakkerij in Deurne. Zij hielpen wat in de bakkerij en in de winkel en kregen ook die liefde en passie voor vers brood en natuurlijk ook wat daar bij komt kijken.


Silke studeerde niet zo graag en wilde zo snel mogelijk op eigen benen staan. Ze begon in 2010 als  ‘Het Broodboerinneke’ op de markt, en werd al snel geliefd bij de mensen voor haar lekker brood. Ondertussen werd de bakkerij in Deurne al snel te klein, en zo verhuisde in 2012 de bakkerij naar Westerlo, waar Dirk en Christine wonen.

Mieke studeerde wel verder voor voedings- en dieetkundige. Maar zij wou na een tijdje ook liever op eigen benen staan. En in 2013 werd ook ‘ Het Broodmieke’ geboren.


Het Broodmieke en Het Broodboerinneke, een begrip op uw wekelijkse markt!!


Bereidingsproces Rozijnenbrood met appel

Onze markten


U kan ons wekelijks vinden op deze markten...


Het broodmieke:


Maandag: Brasschaat (voormiddag)


Dinsdag: Duffel (voormiddag)


Woensdag: Haacht (namiddag)Het Broodboerinneke


Dinsdag: Schilde (voormiddag)


Woensdag: Westerlo (voormiddag)


Donderdag: Aarschot (voormiddag)


Zaterdag: Turnhout (voormiddag)